19 Aralık 2008 Cuma

Yunanistanla Dayanışmak İçin Mormon Kilisesine Eşcinsel Saldırı

Olympia, ABD (16.12.2008) - Dün kar kaplı olimpia’yada gizlice dolaşarak mükemmel bir gece yaşadık. Mormon kilisesi yobazlarına bir ziyarette daha bulunduk. Binanın etrafına özellikle “ cinsel istek günah değildir”, “lütfen kimi nasıl sevmek istiyorsan öyle sev” “ seks eğlencelidir! Utanılacak birşey değildir.” “eşcinsel ve trans başkaldırı” olmak üzere birçok yazılama yapıldı. Ayrıca onlara yeterince büyük bir sürpriz bıraktık, birkaç gün içerisinde bildirirler.

Mormonlar gibi vahşi bir çetenin kutsal yerlerini özellikle de erken bir Pazar sabahı kar taneleri sokak ışıklarında parlarken mahvetmek mükemmeldi. Tükenmiş ahlak ve utanma telkinleriyle cemaatlerinin cinsel arzularını bastırmak konusunda son derece aktifler. Umarız birkaç kişi homoseksüelliğin aşk eylemlerini okur ve diğerlerine önerir.

Artık mormonların biz eşcinsel ve translara davranışlarından artık bıktık. Bize bir çeşit belaymışız gibi davranıyorlar ve yayılmamızı engellemeye çalışıyorlar. Bu bela aslında insan olmak kadar doğalken bizi engelleyemezsiniz. Arzuluyuz, özgürüz, dürtülere ve olabilirliklere göre davranıyoruz, şehvetliyiz, tabuları, beklenenleri, angaryalari yıkıyoruz, kulak memenizi dişleyenler, ormandaki seks veya yıldızlar altındaki buseyiz. Biz seksi, seksi anarşistleriz.

Dünyanın heryerinde insanlar ümitsiz sevgililerinden kaçıyorlar, can sıkıcı yaşantılarını reddediyorlar, acı dolu bu sisteme saldırmayı seçiyorlar. Bunun daha büyük ve daha çok eyleme çağrı olmasını sağlayın. Onların dünyalarında kalmak için hiçbirşey istemiyoruz. Biz herşeyin mümkün ve serbest olduğu kendi dünyamızı kendimiz yaratmak istiyoruz.

Bu eylemi haklarında birçok şey duyduğumuz seksi Yunan isyancılarıyla dayanışmak için yaptık. Lanet olsun(Damn), o çocuklar bizi nasıl tahrik edeceklerini biliyorlar, o soğuk kış gecelerinde bütün sıcaklıklarıyla bizi elde ettiler. Umarız o birkaç Yunan’ı etkileriz, yün şapkalarımızla ve ... anladınız işte...

Daha fazla saldırı gelecek...

Bir Bash Back yeraltı hücresi

Kaynak: Anarchistnews.org

turkce kaynak : http://www.internationala.org/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=334

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder